Декемврийските романтични филми се опитват да ни убедят с всички възможни средства,

...
Декемврийските романтични филми се опитват да ни убедят с всички възможни средства,
Коментари Харесай

7 непростими грешки в любовта, които всички правим на Коледа

Декемврийските романтични филми се пробват да ни убедят с всички вероятни средства, че в този момент е най-подходящото време да се влюбим. И съвсем съумяват. 

Разбира се, че в споделените празнични мигове има нещо доста красиво и сантиментално, само че дано това не бъде реализирано непременно.
 Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO! Edna предлага Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO!
Защото в устрема си да консумираме насладата от споделения празник сега, незабавно и допустимо най-силно, можем да саботираме връзката си и да даже да бъдем отговорни за съдбовния ѝ край.

Какво ще купиш на колегата си за Коледа? Време ли е да го запознаеш с родителите си? Ще го придружиш ли на коледното му фирмено празненство?

Задай си тези въпроси в този момент, с цел да не бъдеш разочарована след това. Виж в нашата изложба 7 груби неточности, с които вредим на връзката си с нова тръпка по време на новогоришните празници. 
 7 непростими неточности в любовта, които всички вършим към Коледа  7 непростими неточности в любовта, които всички вършим към Коледа  7 непростими неточности в любовта, които всички вършим към Коледа  7 непростими неточности в любовта, които всички вършим към Коледа
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР